Uitdaging 2018

In 2016 en 2017 heb ik mezelf een uitdaging gesteld. Het zette me aan het denken, wat wil ik voor 2018 als uitdaging zetten voor mezelf? Mezelf beperkingen opleggen werkt niet echt weet ik uit het verleden, haha. Al denkende kwam ik uit op Schatgraven in mijn eigen (best wel omvangrijke) voorraad.
Ik heb nog zoveel mooie lappen en patronen die ik nog niet gebruikt hebt. 2018 wordt dus het jaar van de 'pareltjes' uit mijn voorraad. Ik heb mooie leren lappen liggen en prachtige tassenpatronen van Swoon Patterns die vragen om gemaakt te worden. Ik heb mooie lappen stof waar ik de schaar niet in durf te zetten en jaargangen met Burda's en Knips  en losse kooppatronen waar ik al jaren mooie ideeen bij heb. Om dan nog maar te zwijgen over mijn lingeriematerialen en bollen wol....
Ik wil het principe van 'Elke maand een kledingstuk' weer oppakken, waarbij ik elke maand een nieuw patroon met materiaal uit eigen voorraad probeer te maken. Dan heb ik aan het einde van het jaar toch minstens 12 nieuwe patronen geprobeerd en 12 lappen uit mijn voorraad een mooie bestemming gegeven!

In september kwam daar de Digitale Patronen Uitdaging nog bij. Je kunt tegenwoordig van over de hele wereld digitale patronen bestellen die je dan thuis print en aan elkaar plakt. Genoeg van dat soort patronen die nog geduldig op mijn schaar en plakband liggen te wachten haha!
Op deze pagina houd ik mijn vorderingen bij en je kunt via het label Uitdaging 2018 alle blogs vinden die ik over mijn projecten schrijf.
Reacties