Ik weet het niet.....

In mijn hoofd leek de combinatie van de twee stoffen met het zwarte kant een perfecte, maar toen ik alles in elkaar zette, was het 'te'... Wat vinden jullie?
De stof met de bolletjes was een presentje op de 6e Zelf Lingerie Maakdag in Zeist op 18 september. We kregen er ook een patroon van een slip bij. Het is de bedoeling dat alle deelnemers een slip maken van de stof die ze gekregen hebben. Het patroon heb ik nu niet gebruikt, omdat ik net zelf weer een nieuw patroon had getekend. Ik wilde met kant aan de slag, dus heb een strook kant aan de pijpjes getekend. Omdat ik wel wil dat de pijpjes goed aansluiten, heb ik picot aan de achterkant meegestikt. Was even nadenken hoe ook al weer, omdat ik ook gewonen lycra aan de achterkant had...
Ik heb nog stof en kant over, maar denk dat ik de gele lycra samen met het zwarte kant ga gebruiken voor een setje en dat ik de bolletjes stof met een ander stofje ga combineren, zodat er een iets minder 'overdone' setje ontstaat.

Reacties

 1. HEt blijft een leuke combi het geel met zwart,(heb het zelfde pakket immers ook meegenomen), maar ben het wel met je eens. De combi met het andere stofje maakt het zelfs voor mijn smaak net iets te druk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In dit geval is het "drie is te veel".

  Apart of 2 bij elkaar is het mooi maar in deze combinatie is het teveel en daardoor te druk.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Om eerlijk te zijn ben ik het met je eens. Ik denk ook dat het geel met het kant en de bolletjes apart mooier is. Maar dat is natuurlijk ook mijn persoonlijke smaak he!

  Zij wel leuke stofjes trouwens!

  Groet,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stofjes, maar inderdaad, alles bij elkaar wat veel. Zoals Tina bij de sewalong zei, zal zwart mooi bij het printje staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het er niet mee eens hoor, ik vind het wel een mooie combinatie. Je zou alleen met de bolletjesstof iets kleinere vlakken kunnen gebruiken om het wat subtieler te houden. Maar zo vind ik het ook geen gekke combi. Het is misschien ff wennen voor je? ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus