Empreinte!

Deze afbeelding heb ik al heel lang in mijn inspiratiemapje zitten. Volgens mij is dit een bh gemaakt door LaLopez. Ik vind de belijning zo mooi en dit model is heel geschikt voor grote maten. Ik heb inmiddels ook al de nodige voorbeelden verzameld, hier een greep uit de selectie:

Empreinte is een merknaam bh's die bekend zijn geworden door deze belijning. Vandaag had ik weer een afspraak om samen met Tialda te gaan patroontekenen (en gezellig bijkletsen natuurlijk). Eerst hebben we mijn vorige twee bh's nog even bekeken (deze en deze) en daarna hebben we allebei een nieuwe basisbh getekend op mijn maten. Ik heb inmiddels wel genoeg basisbh's met horizontale deelnaad gemaakt (en die niet zo veel 'doen' voor een grote boezem). Dit maal zijn we daarom verder gegaan met de Empreinte variant!
Je start vanuit de basis, cups met een horizontale deelnaad, en na het bepalen van de breedte van het kantje, ga je knippen en plakken om de naden te verleggen. Uiteindelijk bestaat de cup uit 3 delen: 1 kant en 2 delen van andere stof. We hebben 'm ook helemaal van papier gemaakt om te zien hoe de vorm wordt van de cup en of er nog een kleine correctie op de panden nodig was.
Het was weer enorm gezellig en leerzaam, dankjewel Tialda! Morgenavond toch maar alvast de stof en het kant knippen en dan elke avond een beetje doen....ik wil zoooo graag weten hoe dit patroon geworden is!!


Reacties

 1. En zoooooooo benieuwd naar de uiteindelijke BH!!!!!
  Was zeer gezellig weer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent niet de enige, ik ben ook wel benieuwd hoe het wordt!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook benieuwd hoe het eindresultaat is. Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is inderdaad een prachtig model! Ik ben ook benieuwd naar het eindresultaat! Een gezellige middag hebben jullie in ieder al geval gehad :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb dit model ook getekend en ben er nog steeds erg blij mee. Ik heb een aantal setjes met dit model bh gemaakt. Juist omdat het steun geeft aan de zijkant van je borsten is het een favoriet model van me geworden. Ik ben benieuwd naar jouw resultaat. Gr. Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dat is een gaaf model staat ook op mijn lijstje ben benieuwd veel succes
  gr.Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook benieuwd, het is inderdaad een erg gaaf model, het doet me aan de push-op denken, maar dan voor de grotere maten..

  Je hebt in ieder geval een m,ooi voorbeeld uitgekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooi model ben benieuwt hoe het word

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!