Lezen over creativiteit

Zo, de kogel is door de kerk, ik word 2 november geopereerd aan mijn hernia(s). Het zal de komende twee maanden dus niet achter de naaimachien zitten worden, maar goed, lezen des te meer waarschijnlijk, daar kan ik ook over bloggen.
Momenteel ligt het (digitale) boek van Cécile Narinx op mijn nachtkastje, Geluk is een jurk. Ik heb al een aantal hoofdstukken gelezen in dit boek van de hoofdredacteur van Elle Magazine. Het is makkelijk en luchtig geschreven en behandelt allerlei termen uit de mode wereld (wat is haute couture nu precies) en geeft portretten van bekende modeontwerpers als Yves Saint Laurent. Niet hoogdravend, maar wel leuk en informatief.
Na het lezen van de super enthousiaste blog van Dreamstuff over het boek van Sanne en Riet (Eloleo en Leven met Liv), realiseerde ik me dat ik nog helemaal niet geschreven had over dit fantastische boek: Zo Geknipt! (30 recepten voor je naaimachine). Ik ben net zo blij en vrolijk over dit boek als Dreamstuff, wat een leuke projecten en wat een prachtige vormgeving met die foto's. Ook staan er heel duidelijk tips & trucs in uitgelegd, zodat je een beetje in de buurt kunt komen van de prachtige projecten die de dames altijd op hun blogs laten zien.
Ik heb het geluk dat ik een gesigneerd exemplaar heb gekregen, met een krabbel van de dames zelf. Ik kan iedereen dit boek aanraden. Tialda en ik zitten er al over te denken om in 2013 een sew-along te organiseren (dan kan ik namelijk zelf ook weer meedoen namelijk), hebben jullie zin om mee te doen?

Reacties

 1. Hallo Jos,

  sterkte de komende operatie die gepland staat, maar uit je bericht kan ik wel opmaken dat je uitziet naar de oplossing van je rugklachten.
  Sewalong: ja, daar ben ik altijd voor in, ik doe mee!
  Groetjes, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap en sterkte met je operatie! Ja leuk een sew-along.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap, ik ben er enorm van opgeknapt.
  Ik hoop dat het voor jou ook zAl werken.

  Gr. Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Sew-Along zie ik wel zitten, en 2013 moet kunnen, dan kan ik nog even aan een in belgie wonende collega vragen of ze het boek voor me wil kopen. Momenteel niet verkrijgbaar bij Bol, Ako, Bruna.

  Ben benieuwd wat we dan met z'n allen gaan maken !

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus