21 maart: doe je mee?

21 maart kom al snel dichterbij en dan is het weer tijd voor de Nationale Vrijwilligersdag,  NLDOET! en dus ook voor de CreaPower  Marathon: voor de 4 keer alweer met zo veel mogelijk vrijwilligers 12 uur achter de naaimachine voor het goede doel.

Dit maal maken we verkleedkleren voor kinderen in opvanghuizen, instellingen, etc die wel wat vrolijkheid kunnen gebruiken. Tot het einde van de maand kan je nog instellingen voordragen die creaties die gemaakt worden tijdens de marathon gratis kunnen ontvangen.
Nog niet bekend met Stichting CreaPower en onze jaarlijkse Mararhon? Lees er dan meer over op onze website en geef je op. Je kunt 12 uur mee doen, maar natuurlijk ook een gedeelte van de dag of avond. Wij zorgen voor alle materialen en eten en drinken. Je hoeft alleen je naaimachine, inspiratie en goede humeur mee te nemen! Je bent een dag creatief bezig, maakt kennis met ander creatievelingen en bent ook nog eens bezig voor een goed doel. Win-win-win toch?


Reacties

  1. Leuk en goed initiatief weer. Helaas vier ik op die dag mijn zoons verjaardag. Maar wens jullie alle creativiteit toe die je nodig hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus