Hebbanbuzz: 't Jagthuys van Merijn de BoerWat een feest, alweer een boek op mijn deurmat om te lezen voordat het uitkomt! Dit maal mag ik 't Jagthuys van de Nederlands auteur Merijn de Boer lezen. Het boek is buzzboek nummer 3 op Hebban.nl.
't Jagthuys is een sprookjesachtige liefdesroman. Vera is speciaal zorgverlener en gaat op een dag naar een afgelegen en vervallen villa aan de Vecht, waar een moeder en haar zoon wonen. De jongen is nog nooit buiten zijn eigen huis geweest en heeft in zijn leven niet meer dan een paar mensen ontmoet. Vera valt als een blok voor deze wereldvreemde kluizenaar. Hij is knap, slim en gespierd. Hij heeft het verstand van een professor en het lichaam van een bouwvakker. En ik heb hem helemaal voor mij alleen, denkt ze tevreden....Niemand weet dat hij bestaat. Ze probeert de jongen bij zijn moeder weg te halen, met onvoorziene dramatische gevolgen.
Merijn de Boer

Ik kende deze schrijver, die in een poll van de Volkskrant is verkozen tot een van de grootste literaire talenten van 2015, niet. Hij heeft eerder al een roman (De Nacht) en een verhalenbundel (Nestvlieders) geschreven. Kennen jullie hem? Ik ben erg benieuwd!

boek: 't Jaghthuys
auteur: Merijn de Boer
uitgeverij: Querido

Reacties

  1. Oh, dat klinkt al s een leuk boek. Ik houd wel van romantische verhalen. Laat je weten wat je ervan vond?

    Neeltje

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus