Stiekem verliefd

Tijdens de vakantie in Griekenland ben ik begonnen aan mijn eerste gehaakte lappenpop naar het boek van Sacha Blase van Wagtendonk. Gisteren maakte ik 'm af en ik moet bekennen...ik ben een
beetje verliefd op mijn roze olifant!
Eerder maakte ik een paar inktvisjes, maar dat was toch niet mijn ding. Mijn handen deden pijn tijdens het haken en ik had steeds ruzie met de tentakels. Nu ik het boek gewonnen had voor CreaPower wilde ik het toch een keer proberen weer. Mijn techniek is denk ik beter geworden door de haakmeters die ik in de tussentijd gemaakt heb en ik moet bekennen, ik vond het haken van deze olifant super leuk! Je ziet stukje bij beetje een leuk beestje ontstaan, om op te vreten toch?
Deze knuffel gaat naar Stichting Hartendekens. Bij de dekens die naar zieke kinderen gaan, wordt ook altijd een knuffel voor het kind en eventueel ook voor de broertjes en zusjes gedaan. Het materiaal is afkomstig van groothandel G. Brouwer, gulle sponsor van de CreaPower Marathon ook dit jaar weer. Niet alle bolletjes zijn opgegaan (het waren er ook zooo veel, hieronder zie je maar een gedeelte), er wordt nu verder thuis mee gehaakt.
De gedachte dat ik afscheid moet nemen van deze roze knuffel vind ik nu al moeilijk haha. Snel maar weer een nieuwe maken, er staan zoveel leuke patronen in het boek! Kennen jullie de Facebookgroep ook van Lappenpoppen haken?


patroon:  Olifant uit Lappenpoppen Haken van Sacha Blase van Wagtendonk
garen:  Catania Denim, gesponsord door groothandel G. Brouwer
haaknaald: 3.0

 

Reacties

 1. Het is ook echt een leuke knuffel geworden.
  Gauw nog eentje maken voor jezelf, je hebt nu de smaak te pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje! Toch ook maar eentje voor jezelf haken! Benieuwd welke je nu gaat haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat er binnenkort een kindje heel erg blij met de olifant gaat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke olifant. Deze is inderdaad erg leuk. Ik snap die verliefdheid wel hoor, hihi.

  Op naar de volgende!

  Neeltje

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!