Lingerieweekend

Ik heb nog helemaal niet geblogd over het lingerie weekend van begin deze maand! 
Heerlijk van vrijdagmiddag 18.00u tot zondagmiddag 16.00u samen met 29 lingerienaaisters in een mooie ruimte in het bos bij Austerlitz doen waar je zin in hebt! Zo leuk om samen in de grote ruimte te zitten, bij elkaar inspiratie op te kunnen doen, even te kletsen als je zin hebt. Zo zag de ruimte er om 06.45u zaterdag morgen toen ik opstond om mijn corveetaak te doen (tafeldekken voor het ontbijt)
Ik maakte een setje van een stofje dat ik al jaaaaren heb liggen, een mooie mesh met geborduurde bolletjes erop in een soort van aubergine / bruine kleur. Achter de cups zit zwart powernet. De slip voerde ik met de lycra. Ik speelde met de strepen op de stof, aardig goed gelukt al zeg ik het zelf.
Voor Jan maakte ik een boxershort naar het patroon uit een van de laatste La Maison Victor's 
waarin voor het hele gezin ondergoedpatronen staan. Die mocht dus niet ontbreken in de collectie.
Ik heb ook logootjes gemaakt met de cameo, leuk om een eigen touch te geven aan zijn kledingstukken die ik voor hem maak:
Aan het einde van het weekend kregen we allemaal 80cm wit kant van Monique met daarbij de uitdaging om er iets leuks van te maken en dat te delen op de Facebookgroep van het naaiweekend. Zulke uitdagingen organiseerden we vroeger ook wel op het Forum Zelf Lingerie Maken. Eens denken wat ik er van ga maken!


patroon BH: Danglez DB4
maat BH: 100D met aanpassingen
patroon slip: Aphrodite van De Lingerie Academie
maat slip: 3XL (46/48) met kleine aanpassingen
stof: mesh  & lycra van Danglez van lang geleden
fournituren: Danglez van lang geleden
*
patroon: boxer Matthew uit LMV 2/2019
maat: M
stof: lycra van Poetsie.nl

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus