Itch to Stitch Soller jurk & shirt

Zo blij dat ik weer een beetje achter de naaimachine kan na 2.5 maanden gedoe met een hernia. Ik ben er nog niet vanaf maar kan wel langzaam aan het zitten weer verder opbouwen / uitbreiden. Ik mocht twee makkelijk te maken patronen testen, goed om er weer in te komen.
Een van de patronen was de Soller jurk en top van Itch to Stitch. Leuk detail zijn de aangeknipte mouwtjes met een kleine rimpel erin. Snel te maken, maar wel met de technieken voor een mooi afwerking zoals je gewend bent van Itch to Stitch, en heerlijk te dragen met dit warme weer!
Ik maakte als eerste proef een top van een synthetisch, rekbaar, ietwat glibberig stofje dat ik een keer van een ruiltafel mee nam. Ik houd van blauw en vond de strepen zo leuk. 
Als tweede maakte ik de jurk variant van een lekkere viscose tricot. Ik heb 'm gisteren al heerlijk gedragen met het warme weer.
Het patroon is als altijd verkrijgbaar in de maten 0-40 (NL 32-68) en in de eerste week verkrijgbaar met een introductiekorting van 20% . 
maat: 26->32 + 15cm
stof top: lap van ruiltafel

maat: 26->32
stof jurk: viscose tricot van Driessenstoffen.nl


 
*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.  


Reacties

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Update Beatrix Blanket Scheepjes MAL