Stuiter stuiter

"I love it when a plan comes together" 
Soms ben ik gewoon heel erg blij als je een creatie af hebt en stuiter ik de trap af om mijn nieuwste maaksel meteen aan mijn man te laten zien (en al drie keer tussendoor haha). Dat gebeurde me nu ook met de Itch to Stich Nazare, een hoodie met een rits. Ik mocht het patroon testen voordat het op de markt kwam.

Het is een superleuk patroon met capuchon, zakken en een aparte belijning. Zoals altijd zijn de onderdelen mooi afgewerkt en de beschrijving maakt het heel makkelijk om uit te voeren. Ik maakte 'm van een zachte punta di roma die ik al sinds 2018 in mijn voorraad had.
Omdat ik geen contrasterende stoffen heb gebruikt, wilde ik er toch wat tussenuit stikken om de lijn iets te benadrukken. Ik gebruikte een elastisch grijs/zilver paspelelastiek. Het patroon leent zich voor allerlei leuke stoffencombinaties en is ook ideaal voor resten opmaken.
Ik word zo enorm vrolijk van deze hoodie!

maat: 22Full -> 28
stof: Punta di Roma van Karteris Barneveld (2018)

52 Week Challenge: "Something with pockets" (14)  *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.
 
 

 

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Update Beatrix Blanket Scheepjes MAL