Vakantie gevierd!

Het is even stil geweest hier op mijn blog, omdat we lekker twee weken naar Kreta zijn geweest...heeerlijk!Helemaal zonder lingerie maken heb ik niet gezeten, in mijn koffer zat het boek Patternmaking for Underwear Design van Kristina Shin.Zeg nou zelf, 30 graden, op het benedenbalkon (boven hadden we ook nog een dakterras), aan de ene kant de zee, aan de andere kant de bergen....Heerlijk toch!Ik heb twee basispatronen getekend (eentje met overwijdte en een tshirtmodel) en een zogenaamde 'slipdress' die als onderjurk of nachtkleding kan dienen. Alles op schaal natuurlijk, want de tafel was niet zo groot, haha.Ik heb nog lekker een paar dagen vakantie te gaan, dus wanneer het slechte weer weer terugkomt hier, ga ik met het de patronen aan de slag, maar nu op ware grootte. Ben heeeel benieuwd!Reacties

 1. Fijn dat je zo'n lekkere vakantie hebben gehad! Hier in NL nu eindelijk ook mooi weer, dus daar eerst maar even van genieten! (of aan de tuintafel tekenen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig om te lezen. Een fijne vakantie en nog getekend ook nog. Ben benieuwd hoe alles in het echt eruit komt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet de enige die met patronen tijdens de vakantie bezig is geweest. Je zit heerlijk daar zeg... prachtig uitzicht... prima voor de inspiratie!!

  Veel succes met het maken van de patronen op ware grootte!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijn dat je een goeie vakantie hebt gehad, en dat je aan ons hebt gedacht om de zon mee te nemen. geniet nog van de rest van je vakantie en ben benieuwd naar de resultaten van het tekenen.
  gr.Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie ene leuke vakantie hebben gehad.

  Herinnert me aan onze vakantie een paar weken geleden. Ook heerlijk op het balkon zitten tekenen.

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ooooooooooh het ziet er heerlijk uit daar! Dat is genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is nou een prachtige plek om vakantie te vieren en inspiratie op te doen en lekker te tekenen, ben erg benieuwd of je het makkelijk vond tekenen.

  Welkom weer terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oo Jos, wat een heerlijk plekje. Ben toch ook weer blij, dat je weer terug bent. :-))
  Ben benieuwd naar jouw nieuwe bh.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!