Zakka Style

Het gaat me niet lukken om met alles mee te doen uit deze sew along, maar ik weet zeker dat een aantal van jullie hier ook interesse in heeft, dus toch maar even extra aandacht aan besteden in een post: de Zakka Style Sew Along die op 2 april al is begonnen en tot september doorloopt!

Zakka is Japans voor 'veel dingen' of  'huishoudelijke voorwerpen' en  staat voor eenvoudige maar mooie met de hand genaaide/gemaakte objecten die zowel aantrekkelijk en nuttig zijn voor gebruik in/rond huis. Tijdens de Sew Along wordt er elke twee weken item gemaakt uit het book Zakka Style van Rashide Coleman-Hale
In het boek staan 24 verschillende projecten, van tassen tot speldenkussens en leuke opbergmandjes. Foto's van deelnemers kan je zien (en zelf ook plaatsen als je mee doet) in de Flickr Pool van de sew along: http://www.flickr.com/groups/zakkastylesewalong/pool/. Op de blog van LR Stichted vind je het hele programma. Elk project wordt door een andere blogger gehost, dus zo maak je meteen kennis met wellicht leuke blogs die je nog niet kent.

Ik heb het boek net besteld bij www.bookdepository.com. Het blijft verbazingwekkend dat zij gratis over de hele wereld bezorgen en eigenlijk altijd een heel scherpe prijs hebben! Je kunt daar ook met Google Preview door een aantal bladzijden van het boek bladeren. Eens kijken met welke projecten ik mee zal gaan doen de komende maanden....

Reacties

  1. Ow wat leuk deze sew along!!
    Elke keer als ik weer zo'n along voorbij zie komen dan denk ik, zal ik wel, of niet...Maar ik doe het toch maar niet, wil die verplichting niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk boekje, Zakka Style. Ik heb het doorgebladerd op je link en ik denk dat ik het aan ga schaffen. Weet nog niet of ik mee ga doen met de sew along. Ik heb nog zóveel af te maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus