Creatief shoppen

Gezellig samen met je schoonzusje op stap is gevaarlijk in een Use What You Have jaar is gevaarlijk....dat kan natuurlijk nooit goed gaan! 

Gisteren gingen we samen op stap naar de winkel van Pera & Pasha in Pijnacker. We houden beiden van verloopgaren en verlekkerden ons al vaak aan de mooie bollen wol die we voorbij zagen komen op de Facebookpagina van Pera & Pasha. Tijd om de winkel eens in het echt te bekijken en er meteen een leuk dagje uit van te maken!
Mijn oog viel meteen op deze mooie bol Papatya Batik met een klein glittertje. Die kan je toch niet laten liggen? De winkel ligt vol met mooie kleuren. Ik koos uiteindelijk voor de Batik Silver Waterfall, omdat de kleuren mooi passen in mijn Kleding met een Plan.

Dit boek ging ook mee naar de kassa. Het staat vol leuke kleine amigurimi haakpatronen en natuurlijk mooie grote cijfers. Leuk om een keer te maken voor een cadeautje.
En bij Bruna liep ik tegen de Burda Plus aan van dit voorjaar...die ging ook mee! Ik wil graag een vest maken voor de vakantie op Griekenland (het vest op de voorkant) en ik zag er ook nog een paar leuke shirts in die ik graag wil maken.
's Avonds pootjes omhoog op de bank en meteen begonnen met het haken van de omslagdoek met mijn nieuwe aanwinst en nog even nagenieten van een leuke dag!


kooppatroon omslagdoek:www.klazienskreatie.nl 
wol: Papatya Batik Silver Waterfall
gekocht bij: Pera & Pasha
haaknaald: 4.5mm

 

Reacties

  1. Over de zin " Die kan je toch niet laten liggen? " kun je een hele discussie voeren :-) :-)
    maar ik begrijp heel goed dat je dat dat niet kon.

    Mooie kleurtjes heeft het garen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus