Zo Geknipt! Sew Along April: opvouwbaar tasje

Tialda en ik organiseren voor de derde keer de Zo Geknipt! Sew Along. Tijdens deze editie maken we allerlei tassen uit verschillende boeken van bloggers. Per maand hebben we een thema en per thema verzamelen wij ook links naar gratis patronen van bloggers binnen het thema.
In april hebben we het thema "Opvouwbare tasjes". Ik maakte er in het verleden al de nodige van, met het patroon van Eloleo begon mijn liefde voor tassen zo ongeveer. Het tasje dat ik nu maakte is inmiddels nummer 32 van dit patroon.
Ik heb mijn eigen variant van dit paroon inmiddels, met een gevoerd zakje voorop en de voering binnenin die ik aan de bovenrand naar buiten vouw i.p.v. naar binnen. Zo krijg je een leuk effect.
De stof lag al heel lang geknipt klaar, dus dit projectje ruimt weer lekker wat op (FWYS en UWYH!).
Ben je benieuwd wat de andere deelnemers aan de Sew Along hebben gemaakt, kijk dan op het blog van de Sew Along of op de Facebookpagina.
  
patroon: www.eloleo.be
stof:  VanJans

 

Reacties

 1. Vrolijk stofje heb je gebruikt en mooie details toegepast. Ik stop tegenwoordig in al mijn tassen een tasje voor boodschappen etc, deze versies zijn daarvoor prima geschikt en handig om mee te nemen. gr. alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vrolijke stof heb je ervoor gebruikt.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke stoffen combie! En al die 32 tasjes zijn weer anders!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!