11.03.2017: 6e CreaPower Marathon

Nog iets minder dan 2 maanden en dan is het weer tijd voor de CreaPower Marathon. Voor de 6e keer organiseren Sacha en ik een creatieve marathon tijdens de Nationale Vrijwilligersdag, NLDoet: 12 uur creatief voor het goede doel.

Tijdens de CreaPower marathon is het volop creativiteit en gezelligheid. En het mooie is dat we aan het einde van de dag de creaties aan een of meerdere goede doelen schenken, dat is crea-power!
Dit jaar maken we toiletstasjes, sleutelhangers en chemomjutsjes voor Stichting BriBos en labeldoekjes en kinderslaapzakjes voor Stichting Wensjes. Haken doen we dit maal voor de Grootste Gehaakte deken van de wereld. Tijdens deze recordpoging proberen ze een deken van 5 voetbalvelden bij elkaar te krijgen en die dekens gaan naar de recordpoging naar goede doelen en mensen die zo'n deken goed kunnen gebruiken. Meer info over de goede doelen vind je op www.creapower.nl

Heb je zin en tijd om mee te doen 11 maart, meld je dan hier aan.Wij zorgen voor materialen en eten & drinken, je hoeft alleen je naaimachine/haaknaald en inspiratie mee te nemen. Twijfel je nog, kijk dan hier naar de foto's en filmpjes van voorgaande edities, dan kom je zeker! 


Reacties

  1. Ik kan nergens vinden of je (net als eerdere jaren) ook wat mag opsturen. Kan dat nog steeds?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker, je kunt ook van thuis uit een bijdrage leveren!

      Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!