Zoveel leuks

Ik loop echt enorm achter met bloggen. Dat komt omdat ik het erg druk heb, gelukkig niet alleen met mijn werk, maar ook met heel erg leuke, creatieve dingen!

Zo heb ik weer een lingerie weekend achter de rug. Ik mocht mee met het Speldenkussen Lingerie Weekend begin van de maand. Tialda schreef er al een erg leuke blog over. Wat hebben we een lol gehad met elkaar en wat is het een feest om 2,5 dagen lang continue met je hobby bezig te kunnen zijn!
Ik maakte er twee bh's, daar zal ik later nog over bloggen.
Gisteren was het weer tijd voor de 6e CreaPower Marathon tijdens NLDoet!. Ik organiseer deze creatieve marathon samen met Sacha en we hebben weer een fantastische 12 uur achter de rug met meer dan 50 vrijwilligers.

Ik haakte een paar grannies en maakte 4 dinghoesjes voor Stichting Bribos om in hun verwentasjes te doen voor kankerpatienten in het ziekenhuis in Den Haag.

De CreaPower Granny deken die gisteren gehaakt is, is echt fantastisch! Eerste haakten de vrijwilligers allemaal grannies die daarna uitgelegd werden volgens het ontwerp van Saskia van Atelier SLK. Hij zit bijna in elkaar en zal worden gedoneerd aan de recordpoging voor de Grootste Gehaakte Deken ter Wereld.

Nu weer verder met de Hygge CAL, ik loop inmiddels al een paar weken achter. Ik heb wat om naar uit te kijken, haha. Wie wat bewaard die heeft wat, toch?


Reacties

 1. Weer lekker creatief geweest Jos. Hier gaat het wat langzamer. Eerst maar aan de gezondheid werken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOOO : die BH's...wat een kunst !
  Mooi, hoor !
  wat lijkt me dat een ontzettend moeilijk iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je met leuke dingen bezig geweest: heerlijk dat je daar al je tijd in kon stoppen, bloggen kan altijd nog toch *Ü*.
  Zelf lingerie maken is voor mij iets heel nieuws, ik had er nooit hij stil gestaan dat daarvoor ook workshops/weekenden worden georganiseerd, wat leuk!
  Veel plezier met het werken aan je Hygge....óók zo leuk om te doen :-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om daar druk mee te zijn.😉

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar...heel druk met allemaal leuke dingen... je bh's zijn leuk, maar die zie ik vast nog wel eens apart voorbij komen...ik ben gelukkig 'bij' met de Hygge sjaal ( maak er 3 ;0)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!