Sancho Naaiweekend


Ik ben net terug van weer een heerlijk creatief weekend, op naaikamp met Sancho in Nunspeet!  Van vrijdagavond tot en met zondag middag met 34 anderen alle tijd om heerlijk achter de naaimachine te zitten, wat een feest!
We zaten weer in de Grote Bunte, een mooie ruime groepslocatie. Dat was ook wel nodig, iedereen had minstens een naaimachine mee en de meesten hadden ook hun lock - en of covermachine nog mee.
Boven hadden we drie ruimtes tot onze beschikking en beneden konden we eten & drinken en werden de tafels gebruikt om stof te leggen en te knippen. 's Nachts sliepen we (kort) in stapelbedden om het echte kamp gevoel te versterken.
Net als bij Creapower, werden er waslijnen opgehangen, zodat iedereen  haar creaties eraan kon hangen zodra ze klaar waren. Wat een productie, wat een creativiteit en wat een inspiratie!

Ik zat gezellig tegenover Tialda
Ik heb een sportbh gemaakt, ben bezig geweest met een shirt voor mezelf en een leren tas. Helemaal trots ben ik op dit Max Verstappen shirt dat ik voor mijn man heb gemaakt. Bij thuiskomst meteen gepast en goed bevonden, yes!!
Meer over mijn creaties in mijn volgende blogs. Nu ff lekker pootjes omhoog en nagenieten.


Reacties

 1. Het was een super gezellig weekend.
  In het echt is ie nog mooier, gaaf shirt.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er weer gezellig uit! Jammer dat ik niet mee kon dit jaar. Tof shirt gemaakt voor je man!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk naaiweekend hadden we he? Je hebt mooie projecten gemaakt met als topper het shirt voor manlief!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!