Opwarmen voor de CreaPower Marathon

Over minder dan twee weken is het zover... Editie nummer 7 van de CreaPower Marathon tijdens NLDoet! Inmiddels hebben al meer dan 50 vrijwilligers zich bij ons aangemeld, dat wordt weer erg gezellig en we zullen een hoop mooie creaties maken voor diverse instellingen in Nederland.

Tijd om warm te draaien en achter de naaimachien te kruipen en alvast een vlaggenlijn te maken naar de werkbeschrijving van de site van Happy Hippo. De vlaggenlijnen gaan we maken om de verjaardagsboxen mee aan te vullen die Stichting Happy Hippo maakt voor de kinderen van de Voedselbank in Breda, zodat deze kinderen ook een feestelijke verjaardag kunnen hebben.

Ik was gisteren bij Lisa en we hebben samen een vlaggenproductielijn opgestart: de een snijden, de ander strijken, dan spelden, naaien, strijken, strijken en aan het biaisband naaien. Het liep als een geoliede machine en het was erg gezellig!
 
 
Uiteindelijk hebben we 1 vlaggenlijn helemaal afgekregen en hebben we vlaggetjes genaaid voor nog eens 1,5 vlaggenlijn die we alleen nog in het biaisband hoeven te naaien. Heerlijk zo'n middagje samen creatief en heerlijk die crea power!
stof: gedoneerd en lap uit eigen voorraad


 

Reacties