I am not alone it seems

Nienke en ik hebben een nieuwe Facebookgroep opgericht: Patroon Challenge UWYH. Een naaiverslaving gaat vaak samen met ook enorme stoffenvoorraad én een berg patronen haha. We blijken niet de enige te zijn!

Heb jij ook zoveel pdf en papieren naaipatronen in je voorraad die je nog nooit gemaakt heb? Dan is deze groep wat voor jou!  In deze groep stimuleren we elkaar patronen uit eigen voorraad te gebruiken (Use What You Have) door thema challenges aan te gaan. Gewoon patronen uit je voorraad maken en hier tonen kan natuurlijk ook! Alles om elkaar te helpen nu eens echt aan de slag te gaan met die stapels patronen!

Dit zijn de uitdagingen tot nu toe:
  • #showyourstash: durf jij te laten zien hoe groot jouw voorraad is?
  • #feestkleding: welke patronen heb jij om feestkleding te maken en welk patroon gebruik je om te maken voor de komende feestdagen?
  • #goedbezig: heb je een patroon uit je voorraad voor het eerst gemaakt, laat je creatie hier dan zien in de groep!
Op instagram kwam ik Little Red Dress Project 2021 tegen, georganiseerd door The Twilight Stitcher. Deze uitdaging past natuurlijk mooi bij onze #feestkledingchallenge.
Zin om met ons mee te doen en een gat in je patronenvoorraad te slaan....wellicht helpt het ook om je stoffenvoorraad wat te doen slinken haha. Je bent van harte welkom op Patroon Challenge UWYH facebookgroep.

 

Reacties