Scheepjes MAL Beatrix deken

Het is erg stil hier op mijn blog. Waar ik de afgelopen 2 jaar bijna wekelijks achter de naaimachine zat, is het dit jaar wat anders. Met het opheffen van de corona maatregelen vochten andere gezellige activiteiten ook een plaatsje in mijn agenda en nu gooit een hernia roet in het eten....Ik heb er zelfs een naaiweekend voor af moeten zeggen 😞 Maar hopen dat ik toch snel weer wat mobieler ben.

Ik heb nu wel meer tijd om (liggend) eens bij te lezen (ook wel lekker om weer eens een boek te lezen buiten de vakanties) en lekker op internet te struinen. Daar kwam ik via Facebook de Make-A-Long Beatrix Blanket van Scheepjes tegen.
Het ontwerp is van Jellina Verhoeff van  Jellina Creations, geen wonder dat ik meteen weg wat van de deken met damastpatroon! Ik maakte eerder al haar polka dot sjaal en ben vorige zomer (ik dacht echt dat het een paar weken geleden was hmhm) begonnen aan haar Jumping Dots, ook al zo'n leuk ontwerp!

Ik heb nog geen ervaring met liggend haken, moet ik snel maar eens proberen, want ik toch wel heel graag deze deken gaan maken. Je hebt 3 bollen van Scheepjes Whirl verloopgaren nodig en 2 whirlettes. Op dit blog kan je zien hoe de diverse bollen mooi op elkaar aansluiten.

Ik koos uiteindelijk voor deze kleuren: Whirl 555 Forbidden Fuchsia - Ombré Collection en  Whirlette 874 Pomegranate en een contrasterende rand met Whirlette 890 Custard:
Het Yarn Bookazine met het patroon is al binnen en het garen komt volgende week. Ik heb zin om te beginnen! Hopelijk gaat dat snel lukken.

patroon: Beatrix Blanket Yarn Bookazine 12 - Romance

 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Jasje Poas van Itch to Stitch

Stipstijlvirus

Update Beatrix Blanket Scheepjes MAL