Love Notions Luna Loungewear

Ik zag een oproepje op de Facebookgroep van Love Notions dat zij weer testers zochten. Ik heb me gelijk opgegeven en zowaar, ik werd toegelaten! Ik maakte eerder al verschillende patronen van ze en draag deze regelmatig. Ik mocht meteen de Luna Loungewear set testen. De set is langer op de markt, nu komen ook maat 4x en 5x erbij en is het patroon geupdate.
Halverwege juli was mijn hernia nog niet over maar kon ik voor het eerst weer wat doen met patronen en de naaimachine in kleine stukjes. Dit was mijn eerste projectje toen. Ik begon met het testen van de shorts. Die kunnen zowel in niet rekbare als rekbare stof gemaakt worden. Ik koos de eerste keer voor katoen met eenzijdige stretch die ik nog in mijn voorraad had. Voor het hemdje gebruikte ik een restje tricot en een restje omvouwelastiek (lekker UWYH dus). De pijpjes mogen voor mij wat minder wijd en het topje wat langer.
Daarna maakte ik  een proef bralette van een vrolijke lycra die ik een keer van de ruiltafel van een lingerie weekend heb meegenomen. Ik verlengde de bralette 5 cm. Inmiddels is het patroon ook aangepast in de definitieve versie. Je kunt de bralette als  ingebouwde 'shelfbra' in je top of nachthemd verwerken.
Voor de foto voor publicatie maakte ik ook nog het nachthemd. Heerlijk om te dragen, ook als lekker zomerjurkje met dit warme weer!
Na de deadline voor de foto's van het testen kon ik het nalaten om meteen nog maar een setje te maken haha. Ik maakte de top en het broekje van dezelfde viscose tricot, leuk als pyjama en om 's morgens in rond te hobbelen. De top (ik haalde 31 cm van de nighty af, zodat ik bij de heupen iets meer wijdte heb, vind ik wel leuk) is ook leuk om met warm weer op een spijkershort te dragen!
Kom maar op met het lekkere weer!
maat: 3X->4X cami, 5x->4x shorts (V1)
stof test: restanten uit eigen voorraad

maat: 3X bralette (V2) + 5cm
stof: lycra van ruiltafel

maat: 3X->4X nighty (V2)
stof :  katoenen tricot Megastoffen.nl

maat: 3X->4X nighty -/- 31 cm (V3)
maat: 3X/4X -> 2X shorts (V3)
stof :  viscose tricot stof  van Driessenstoffen.nl


 
*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.

Reacties

  1. Helemaal te gek, jouw testresultaten van de Luna. En ook het setje dat je daarna naaide. Ik hoop dat je nog meer patronen mag testen, want een patroon spreekt me méér aan als er ook iets vollere dames ( hoop dat ik dit mag zeggen) meenaaien en publiceren. Een hint voor mij om het patroon ( dat ik eerder al kocht) ook eens te gaan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat mag je zeker zeggen hoor en leuk om te lezen dat je er inspiratie uit haalt, daar is het ook helemaal voor bedoeld. Ik vind het zelf ook altijd leuk om dezelfde creaties op zoveel verschillende maten te zien tijdens het testen, zo leerzaam ook hoe om te gaan met pasvorm. Ik ben nu alweer bezig met de volgende test voor Love Notions in ieder geval!

      Verwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Stipstijlvirus

Wat een feestje, mijn eerste mantel ooit!

Weer eens een rokje gemaakt: de Quebec!