Seamwork Oliver

Yeah, ik heb eindelijk de schaar gezet in mijn Bretonse strepen stof! Tijdens de Design Your Wardrobe dit voorjaar zag ik dat ik steeds gestreepte shirtjes op mijn Pinterest bord zette, tijd om dus ook maar wat stof te kopen.
Ik koos voor de Seamwork Oliver, een sweatshirt met boothals en lampion mouwen (is dat ook een NL woord?). Snel te maken, alhoewel ik wel de nodige tijd aan het matchen van de strepen heb  besteed. Ik knipte zoveel mogelijk de panden enkel en spiegelde dan voor het tweede gedeelte van het pand.
Ik verlengde de panden 15 cm om mijn buik te bedekken, verder deed ik geen aanpassingen. Ik speelde met de strepen door het onderste gedeelte net andersom te knippen.
De volgende keer kan ik nog wat ruimte uit het pand halen en wil ik de mouwen iets minder volumineus maken. Shirt draagt heerlijk en is een een echte Grab & Go!, dat was precies de bedoeling. 

patroon: Seamwork Oliver*
maat: 22 + 15 cm
stof: Katoenen tricot Driessenstoffen.nl
*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork patroon is mijn persoonlijke mening.
          
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken