Pareltje van de ruiltafel

Tijdens onze naaiweekenden hebben we vaak een ruiltafel. Je neemt van huis mee wat je niet meer gaat gebruiken (stofjes, fournituren, patronen, etc) en je kan lekker snuffelen tussen wat de anderen meegenomen hebben. Zo heb ik toen ooit mijn 'billebroek' setje (zie hier) gemaakt tijdens een naaiweekend met spulletjes van de ruiltafel. Laatste kwam ik een leuk funchsia stofje tegen, enorm glad en fliebelig, maar zo leuk met de kleuren en print. In de tas dus!
Dit soort stofjes zijn ideaal om nieuwe patronen te proberen. Dit stofje gebruikte ik voor de Seamwork Bo top. Een lekker snel klaar project, alhoewel het door dit stofje wel wat langzamer ging haha, het wilde alle kanten op gaan.
Ik verlengde de top 20 cm en ik gebruikte de print als afwerking van de aangeknipte mouw. Het patroon valt erg ruim, volgende keer geef ik de zijnaad wat meer vorm en misschien ga ik wel een maatje kleiner.

Ik heb er weer een leuke top bij dankzij de ruiltafel, hij draagt heerlijk!

patroon: Seamwork Bo*
maat: 22 + 20cm
stof: stofje van ruiltafel
  *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork patroon is mijn persoonlijke mening.
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus