Pay it Forward pagina gemaakt

Ik heb een 'Pay it Forward' pagina gemaakt op deze blog. Er zijn zoveel leuke initiatieven waarbij creatieve vrijwilligers worden gevraagd en die breng ik graag onder de aandacht. Op het forum van onze stichting CreaPower hebben we daar ook een apart gedeelte voor ingericht: Inspiratie. Mocht je wat tijd en materialen over hebben, doe dan lekker mee!

De volgende twee initiatieven staan er nu. Wil je een actie onder de aandacht brengen, stuur me dan een berichtje! Alle CreaPower is welkom!

CreaPower Mappa Mondo Marathon
Tijdens de NL Doet dag op 16 maart 2013 willen we met  Stichting CreaPower met zo veel mogelijk vrijwilligers 12 uur lang achter de naaimachine voor Mappa Mondo om dit goede doel zo extra te steunen met onze creativiteit. Mappa Mondo is een initiatief van het Rode Kruis. In huizen in Wezep, Rijswijk en Waalre wordt zorg geboden aan ernstig zieke kinderen van 0 to 18 jaar.
Iedereen die handig is met de naaimachine, is van harte welkom. Daarnaast zoeken wij vrijwilligers die allerhande hand- en spandiensten willen verrichten tijdens deze 12 uur.Ook particuliere en zakelijke sponsors zijn van harte welkom. Hiermee kunnen wij materialen aanschaffen en de vrijwilligers van een hapje en een drankje voorzien tijdens hun werkzaamheden.

Kijk voor meer informatie op www.creapower.nl of op Facebook

Stoffenslingers maken voor Happy Hippo
Stichting Happy Hippo maakt verjaardagsboxen voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank Breda. De boxen zijn gevuld met alle benodigheden om een kind een fijne en feestelijke verjaardag te kunnen geven. Ieder kind heeft recht op een verjaardag.


Zou het niet mooi zijn om elke verjaardagsbox aan te vullen met een duurzame stoffen slinger...? Zodat de woonkamer vele jaren versierd kan worden. En daar kom je in beeld. 150 slingers gaan ze echt niet met z'n 2tjes redden dus duik in je stoffenkast, haal er een paar mooie restlapjes uit en stik een slinger voor stichting Happy Hippo.

Ik ben aan deze actie gekomen via stoffesas.blogspot.nl. Meer informatie vind je op de blog van de organisatoren: ladybugenco.blogspot.nl en mijnpetitspirates.blogspot.nl. Inleveren kan tot 31 maart 2013.


Reacties

  1. Super Jos! Bedankt voor de extra aandacht, naai je zelf ook mee?? Al kan ik mij voorstellen met alle goede doelen die jij voorbij ziet komen je er geen tijd voor hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi! Fijn initiatief. Jammer genoeg zijn er zoveel goede doelen dat het niet altijd mogelijk is met alles mee te doen. Ik ga in elk geval mijn uiterste best doen om een slinger te maken. Fijne kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken