Verrassing

Een poosje terug plaatste een van onze CreaPower vrijwilligers een oproepje door op de CreaPower Facebookgroep over het haken van een slinger voor Zorgboerderij Blij op de boerderij Pluktuin. Ik heb daar ook een aantal repen voor gehaakt (net als die papieren slingers van vroeger waar je van repen papier ringetjes maakte en dan aan elkaar niette).
Waarom zie je in deze blogpost dan een foto van een tas met opdruk die ik gemaakt heb als verrassing voor Wolwinkel Elitt in Amersfoort en zie je allemaal namen erop van haaksters en breisters? Nou...heb je even haha?
Ik was van die reepjes aan het haken in het tweewekelijks Brei- en Haakcafé van Wolwinkel Elitt toen ik hoorde dat de winkel einde van de maand 8 jaar bestaat. Toen opperde ik buiten op straat, "is het niet leuk idee om voor Els en Laura een slinger te haken met de stamgasten?" Zo gezegd zo gedaan, via een app groepje afspraken met elkaar gemaakt en na een paar weken hadden we 9 meter slinger bij elkaar gehaakt en gebreid. Als schoolmeisjes giebelen natuurlijk tijdens het haakcafe als er weer een geheime overdracht van stukken slinger werd gedaan onder tafel, buiten het zicht van Els en Laura. Van de week 's avond met een paar dames alle eindjes aan elkaar gemaakt om de slinger af te maken onder genot van koffie en lekkers.
Wat was de verrassing groot toen we woensdag met zijn allen de winkel binnen liepen, al zingend en wel, er was zelfs nog een lied geschreven en een taart gemaakt! We hebben nog nooit zo'n uitgelaten avond daar gehad haha.

Om de slinger in te pakken maakte ik een tas naar het idee van deze pin, zodat ze 'm goed konden bewaren als ze 'm even niet in de winkel zouden hebben. Lang leve de cameo, ik digitaliseerde hun logo en ging op zoek naar een leuk lettertype voor de namen en zo groeide de opdruk van de tas.
Het was nog lang onrustig in het haakcafe haha....Heerlijk om zo samen creatief te kunnen zijn!
stof: eigen voorraad


 

Reacties

  1. Op de foto’s is goed te zien hoe blij verrast de dames waren! Leuk zo’n geheim project onder hun neus!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een idee, die slinger, geweldig leuk! Ziet er heel gezellig uit, zo om de nek!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus