Vlinderjurk met vlindermouwen

Het wordt tijd om vaart te gaan maken met mijn uitdaging voor 2018: Schatgraven in mijn eigen voorraad en bibliotheek! Ik heb ondertussen wel een aantal patronen gebruikt (19 verschillende in totaal dit jaar) en lappen stof weggewerkt uit mijn voorraad (in totaal tot nu toe ruim 55 meter), maar er zijn nog meer patronen en lappen stof binnen gekomen.....
Op naailes maakte ik al een keer een proefmodel van jurk 20 uit de Knipmode van juni 2018. Ik vind de vlindermouwen die dit jaar 'in' zijn erg leuk.  De stof was echt afschuwelijk (prikte enorm), dus die is zonder foto's maken meteen de prullenbak in gegaan toen de pasvormtest geslaagd was.

Tijdens de creadag in Putten de jurk in elkaar gezet van leuke peachskin met vlinders, een vlinderjurk met vlinder  mouwen dus! De strik liet ik weg en het halsbeleg verving ik door elastische paspel.
Ik had al een onderrokje gemaakt, de stof schijnt wat door. Nu zie ik dat je ook aan de bovenkant erdoorheen kunt kijken, dus ik maak dit weekend ook nog even een onderjurk, zodat ik 'm volgende week met het mooie weer nog even aan kan!
maat: 48 met aanpassingen
stof: Peach skin van Driessen.nl


 

Reacties

  1. Haha! Wat leuk een vlinderjurk met vlinders! Ben benieuwd naar de stof peachskin. Hoe dit draagt. Je kunt de jurk mooi nog ff aan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk gevonden en mooi stofje, vind ook het model erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken