Sew Along Mirri Wrap Dress

Ik ben onlangs lid geworden van de Facebookgroep Naaien met pdf patronen. Idee was om gestimuleerd te worden mijn aangeschafte pdf patronen te gaan gebruiken. Dit is deels gelukt, ik had er geen rekening mee gehouden dat ik daar nog veel meer leuke pdf patronen voorbij zou zien komen die mij in de verleiding zouden brengen haha.
Afgelopen week was er een Sew Along op de groep, samen aan de slag met de Mirri Faux Wrap Dress van Wardrobe by Me. Ik houd van overslag jurken en dit patroon heeft ook een mooi opstaand kraagje.
Ik heb het patroon wel wat aangepast. Het is een nauwsluitende jurk en dat vind ik rond de taille niet fijn. Ik heb het patroon vergroot dus zodat er geen rek in zit en de shirt variant ook 10 cm verlengd, zodat het echt over de heupen valt.
Ik ben tevreden met dit shirt, maar ga toch nog een beetje spelen met dit patroon. Ik wil het bovenste gedeelte inkorten en toch strakker maken (staat toch mooier denk ik), en het ondergedeelte juist nog wat wijder maken.
 
In ieder geval weer een nieuw patroon gemaakt, leuk om te doen en ik heb inspiratie voor nieuwe creaties erbij. Ik lig op schema voor mijn 2PM2019 challenge!

maat: 26/56 + 1 cm naad (zelf vergroot) + view A 10 cm verlengd
stof: tricot


 

Reacties

  1. Dat is een leuke variant geworden ben benieuwd naar je ander.
    Hij staat je wel leuk

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!