CreaPower Marathon: 13 maart a.s. online


Vorig jaar moesten we op de donderdag voor de CreaPower Marathon 'm afzeggen i.v.m. corona, niet wetende dat ons op 16 maart een lockdown te wachten stond en tot op de dag van vandaag bezig zijn in de strijd tegen het virus....

Creativiteit laat zich echter niet stoppen en dus organiseren we toch weer een CreaPower Marathon, maar dan natuurlijk wel in aangepaste vorm: ONLINE! Gezellig via Teams vanuit de huis- of hobbykamer aan de slag en misschien, mits de omstandigheden het dan toelaten, met heel kleine groepjes bij elkaar in de regio verspreid door het land.

De naaisters gaan aan de slag met droomdekentjes voor Stichting de Regenboogboom en de haaksters voor Inktvisjes voor couveusekindjes en Vergeet-me-nietjes voor het Bloemenvrouwtje. Zo zetten we onze creatieve power in voor 3 mooie doelen!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.creapower.nl. Zin om mee te doen? Aanmelden kan daar ook meteen! Je kunt ook het hele jaar gezellig langskomen op onze Facebookgroep en daar je bijdrage leveren aan mooie creatieve goede doelen.


 

Reacties