Itch to Stitch Brisbane top

Yes, ik mocht weer testen, dit maal de Brisbane top & jurk van Itch to Stitch. De patronen van ontwerpster Kennis Wong zitten altijd fantastisch in elkaar en ik ben zeer te spreken over de pasvorm en werkinstructies. Ook in dit patroon is weer veel aandacht besteed aan de constructie en alles is mooi afgewerkt.
De Brisbane is een top/jurk met een bescheiden 'key hole'. Het gedeelte rond de opening is helemaal blind afgewerkt met voering/versteviging (lycra in mijn geval, die ik toevallig ook bij een andere peekaboo gebruikte).
Dit is de top variant die ik 15 cm verlengd hebt. Ik wil zeker ook de jurk variant nog een keer maken voor van de zomer! Ik heb mijn shirt tijdens de paasbrunch bij mijn zusje gedragen, het was al heerlijk zonnig deze pasen.
Het patroon is als altijd verkrijgbaar in de maten 0-40 (NL 32-68), met een gewone en een full bust optie en eerste week met een introductiekorting van 20% . Voor elk wat wils, kijk maar naar de foto's van de testers!
maat: 22 Full bust - 34 - 30
stof: katoenen tricot gekocht op stoffenbeurs Amersfoort 2021
stof: bruine lycra gekocht bij Karteris Barneveld


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stipstijlvirus

Wat een feestje, mijn eerste mantel ooit!

Weer eens een rokje gemaakt: de Quebec!