Design Your Wardrobe & fashion trends

Schreef ik eerder al over een #lightbulbmoment die ik ervaarde tijdens een van mijn eerdere Design Your Wardrobe rondes van Seamwork, gisteren had ik er weer een. Ik luisterde tijdens mijn ochtendwandeling naar hun postcast over 'How to Authentically Use Trends in Your Sewing'.

Ik heb nooit om fashion en trends gegeven. Tijdens een online Seamwork Zoom sessie eerder dit jaar over de trends van najaar / winter 2023 begon er echter een vuurtje te branden. Voor het eerst begreep ik hoe ik elementen van de catwalk in mijn eigen creaties zou kunnen verwerken en het toch eigen zou kunnen voelen. Ik zag in een keer de samenhang tussen mijn 3 Core Style words en mijn ‘brand signatures’ (elementen die veelvuldig terugkomen in mijn moadboards ) die ik leerde kennen tijdens de DYW workshops en de trends van de catwalk van dit najaar!

In de podcast bespreken ze ook de Vogue app, daarin vind je een mega groot archief van allerhande fashion shows, met veel prachtige foto's en video's. Ik kan nu in eens naar deze afbeeldingen kijken om me te laten inspireren door trends en details die ik zou kunnen gebruiken in mijn eigen kleding die ik maak. Ik snap plotseling het  'groots'en  'overdreven' en 'over the top'....WAUW! Ik ben dus al begonnen om inspiratie op te doen voor het voorjaar van 2024, wat een heerlijk inzicht.


 
Hier vind je meer  Design Your Wardrobe infoHet programma is beschikbaar voor Seamwork leden en als je lid wilt worden dan kan je 50% korting krijgen via mijn link*


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork is mijn persoonlijke mening.
          

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus