Seamwork Social Club Nederland

Ik heb hier al vaker geschreven over Seamwork op mijn blog. Onlangs vierde ik mijn 1 jarig lidmaatschap van deze (engelstalige) naai community en wat heb ik er al een plezier aan beleefd! Ik deed al een paar keer mee aan de Design Your Wardrobe workshop, wat heb ik daar toch veel van geleerd, wauw! Ook ik maakte een 5-tal patronen uit hun > 200 patronendatabase (elke maand komen er twee bij in hun collectie) en luister ik met plezier naar hun podcast die me dan weer aan het denken zet over creativiteit en naaien op een heel andere manier. 

Er komt nu weer een hoofdstuk bij, ik doe mee aan een pilot voor de Seamwork Social Club die in een aantal Amerikaanse steden wordt gedaan en dus ook hier in Nederland! Naaien is meer dan een hobby, het is een community. Seamwork Social Clubs zijn er om creativelingen letterlijk bij elkaar te brengen, 'In Real Life'. 

Ik ben de 'Social Club Leader' voor Nederland en zal de komende tijd een aantal bijeenkomsten organiseren waarbij Seamworkers elkaar ontmoeten en leuke dingen doen. Denk hierbij aan samen naar de Lapjesmarkt in Utrecht, een mode tentoonstelling bezoeken en / of samen gezellig wat drinken en kletsen over onze gezamenlijke passie.
Ik organiseer wel vaker creatieve bijeenkomsten in verschillende soorten en maten...ervaring leert dat wanneer je creatievelingen bij elkaar zet met dezelfde hobby, het contact snel gelegd is en er volop gekletst wordt, dat gaat moeiteloos! Ik hoop dat we met een aantal Seamwork enthousiastelingen bij elkaar kunnen komen zo nu en dan. Heb je zin om mee te doen, kijk dan op Seamwork of stuur mij een berichtje en wie weet zien we elkaar dan in het echt!


Hier vind je meer informatie over Seamwork. Als je lid wilt worden dan kan je 50% korting krijgen via mijn link*


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork is mijn persoonlijke mening.
         

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken