Love Notions Frankie

Op een of andere manier komen er de nodige polo's op mijn pad, ik vind een kraag toch vaak net wat extra's geven ten opzichte van een 'gewoon' t-shirt. Ik mocht dit keer de Love Notions Frankie Polo testen voordat deze op de markt kwam.
Dit wordt echt zo'n patroon dat je er snel bij pakt om te maken en waarvan ik er straks een aantal in mijn kast heb liggen! Ideaal ook om restjes mee op te maken. Zo is de kraag van de zwarte van een restje viscose waar ik deze top en deze broek van maakte.
Ik maakte eerst de versie met de penguins in de pre test. Lapje ooit gekocht om iets voor Jan van te maken, maar vond 'm wat erg druk toch. Prima om een test exemplaar te maken, maar stiekem vind ik 'm erg leuk geworden, zeker met de witte kraag erbij ook.
Conclusie van de eerste versie was dat ik mijn tweede exemplaar wilde verlengen, om mijn buik meer te bedekken. Dit maal dus een niet rekbare kraag erbij, wat zou ik zijn zonder polkadots?
Het patroon is vandaag op de markt gekomen en is de eerste week in de aanbieding. Ik ga hier zeker meer van maken, draagt lekker!

maat: 3XL->4XL
stof: katoenen tricot Stenzo, Karteris Barneveld

maat: 3XL->4XL + 10cm
stof: katoenen tricot en viscose Driessenstoffen.nl   *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus