Nog meer polka dots

De stof die ik bij deze top gebruikt had, had ik over na het maken van de Icaria broek, het nieuwe patroon van Itch to Stitch dat ik mocht testen. Het is een echte 'flodderbroek' zoals een vriendin zei toen ze 'm zag, lekker wijd en heerlijk met dit warme weer.
Ik maakte als eerste de korte versie op basis van mijn eigen maten, zoals bij elke test. De broek zit snel in elkaar. Wel zet zij het elastiek op een andere manier aan, mooi weggewerkt door de stof er helemaal omheen te vouwen. Dat was wel even een breinbreker, omdat het zo anders gaat dan normaal. Dat is wel het leuke weer van testen, zo leer je weer wat nieuws, in dit geval qua afwerking. 
Deze korte variant is niet mijn ding qua silhouet. Ik draag normaal gesproken strakke broeken en dit doet niets voor mijn verhoudingen. Ik wilde de broek nog wel een keer maken, dan een maatje kleiner en met een full tummy adjustment. Ik was ook wel nieuwsgierig hoe de lange versie zou staan....
En daar werd ik erg blij van! Ik verandere niets aan de lengte, de broek valt bij mij langer dan bij het voorbeeld, korte pootjes blijkbaar. De broek draagt heerlijk, ik ben klaar voor de volgende hittegolf.
maat: 28
stof: 100% viscose van Driessenstoffen.nl

maat: 26 + FTA 3.5 cm
stof: 100% viscose van Driessenstoffen.nl


 *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.
    

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus