Itch to Stitch Nosara

Oooohhhh, wat ben ik blij met dit nieuwe patroon van Itch to Stitch, de Nosara blouse! Ik maakte er tijdens het testen van het patroon al twee en ik ga er zeker meer maken!
Deze blouse heeft aangeknipte mouwtjes en een 'curved hem'. Las laatst ergens dat dat slanker doet ogen, komt dat even mooi uit haha. Als altijd zijn de instructies super duidelijk en de afwerking mooi.
Ik maakte eerst een witte blouse, die stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Supergoed te combineren ook met mijn Icaria broek, weer een mooi setje voor mijn Grab & Go! collectie.
Ik had de smaak zo te pakken, mijn angst voor kragen met staanders was weg en ook voor de het maken van knoopsgaten. Ik besloot er meteen nog maar een te maken, nu iets verlengd (prettig om mijn buik te bedekken) en de achterkant juist wat ingekort. Met mijn handige verjaardagscadeau van vorig jaar makkelijk de afstand tussen de knopen kunnen bepalen.
Bij beide shirts deed ik een rounded back adjustment van 3 cm, dat ga ik voortaan bij alle patronen doen (lang leve naailes en snappen hoe patronen op lichamen werken!).
Heerlijk dit patroon, draagt lekker, goed te maken en een blouse met kraagje staat toch net wat gekleder dan een tshirt. Hier gaan jullie er zeker meer van voorbij zien komen!
maat: 22D-> 28, 3cm rounded back adjustment
stof: 100% viscose Budgetstoffen.nl

maat: 22D-> 28, 3cm rounded back adjustment, 7cm verlengd, achterpand ingekort 3cm
stof: 100% viscose Driessenstoffen.nl



*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.



 


Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus