Itch to Stitch Bellavista

De Bellavista top van Itch to Stitch is al langer op de markt, maar tot nu toe alleen tot en met maat 20 (EU maat 46). De matenrange is vergroot tot en met maat 40 (US) en ik mocht weer testen. Het is een makkelijk patroon en het zit zo in elkaar.
Ik wilde al heel lang de flatlock steek met bulky garen proberen op mijn Babylock Gloria, dit patroon was een daarvoor een uitstekende mogelijkheid. De stof is wat saai (als je goed kijkt zie je ver weg wat camouflage, maar die is wel heel goed gecamoufleerd haha) en ik wilde toch de belijning van het patroon laten zien (zonder een apart inzetstuk van een andere kleur). Met mijn Gloria bleek het appeltje eitje te zijn. Ik heb alle naden in elkaar gezet met deze steek, behalve de schoudernaad.
En iets met glitter mocht natuurlijk ook niet ontbreken, dus heb ik de zomen afgewerkt met de onderkant boven en daar een zwart / zilver glitter garen in gedaan.
Ik koos voor de 'bell sleeves' optie, wellicht wat kort voor de winter, maar lekker in het voor- en najaar. Het patroon voorziet ook in lange mouwen, die ga ik voor de volgende gebruiken.
https://itch-to-stitch.com/bellavista-top-pattern-updated/


maat: 26 + 5 cm
stof: punta di roma Driessenstoffen


 
*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus