I love peplums!

Niet over geblogd, maar wel al een aantal keer gedragen! In 2018 maakte ik dit vest al eens en het stond al heel lang op mijn verlanglijstje om nog een keer te maken. Het is de Essie Cardigan van Halla Patterns.
Tijdens de Design Your Wardrobe sessies van Seamwork zijn er een aantal kwartjes bij me gevallen: ik houd van peplums en ik houd er ook van om texturen te combineren in kledingstuk, dat maakt het niet wat interessanter. Twee inzichten die ik gecombineerd heb ik mijn nieuwe vest!
Ik combineerde een zwarte punta di milano met een zwarte leather punta voor de kraag en manchetten. 
Het draagt heerlijk door de punta ('office pj's') en ik kreeg al diverse opmerkingen online dat het wel wat wegheeft van een 'tuxido', inderdaad!

patroon: Essie Cardigan van Halla
maat: 24, schootje verlengd 4cm, mouwen ingekort 6,5 cm
stof:punta di milano en di roma van Driessenstoffen.nl
Hier vind je meer  Design Your Wardrobe info
Het programma is beschikbaar voor Seamwork leden en als je lid wilt worden dan kan je 50% korting krijgen via mijn link*


*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het Seamwork patroon is mijn persoonlijke mening.
             

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus