Gezellig naaiweekend

Vorig weekend weer een gezellig weekend weggeweest met 22 andere creativelingen. We hadden de accomodatie van de Paasheuvelgroep in Austerlitz gehuurd, we zijn daar inmiddels goede bekenden. Vanwege mijn werk was mijn eigen weekend iets korter, maar dat mocht de pret niet drukken.
Uiteraard ging mijn Babylock Gloria weer mee, inclusief een op maat gemaakt en gepersonaliseerd opvangbakje (via 3DPrintIdee).
Ik ging natuurlijk weer met tassen vol projecten in de auto daar naartoe, genoeg voor 3 weken werk. Ter plekke besloot ik te beginnen met een test voor Itch to Stitch, die zie je zodra het patroon op de markt komt. Daarna ging ik verder met een Frankie Polo van Love Notions, de 3e die ik maakte van dit patroon.
Dit prachtige Megan Blue stofje heb ik al in mijn voorraad liggen sinds mijn naaidate bij MaMarieke in 2016 (!?). Ik durfde er nooit de schaar in te zetten omdat ik 'm zo leuk vond...doodzonde natuurlijk, nu heb ik er al die jaren niet van kunnen genieten terwijl het helemaal mijn ding is!
In april hebben we het volgende weekend en de 3e van dit jaar staat ook al gepland voor november, wat een heerlijk vooruitzicht toch weer!

maat: 3XL->4XL + 10cm
stof: katoenen tricot van MaMarieke   *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus