Alvast warmdraaien voor de CreaPower Marathon

Volgend weekend is het weer NLDoet!, de nationale vrijwilligersdag en uiteraard organiseren Sacha en ik weer de CreaPower Marathon; 12 uur creatief voor het goede doel. Dit maal hebben we 7 verschillende goede doelen voor de creatieve vrijwilligers om uit te kiezen.


Een van de goede doelen is Stichting Babyspullen. 1 op de 13 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat zijn maar liefst 35 baby’s per dag! Stichting Babyspullen zet zich in om de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen te verminderen, omdat elk kind recht heeft op een goede start. Zij verstrekken gratis babystartpakketten voor de eerste twee jaar van het kind, bestaande uit nieuwe en gebruikte babyspullen, aan (aanstaande) ouders in Nederland.
Om alvast een beetje warm te draaien heb ik laatst samen met een paar creatieve vriendinnen alvast een naaidagje gehad. Ik had van te voren 4 sweatshirtjes en 2 broekjes geknipt en die waren ook meteen dat weekend af. Goed idee dus om meer voor te knippen voor de CreaPower Marathon, dan komt er een mooie volle waslijn die we na 22.00u dan mooi in kunnen pakken voor Stichting Babyspullen.
We hebben de aanmeldingen voor de CreaPower Marathon 2024 inmiddels gesloten, we hebben al meer dan 50 aanmeldingen weer binnen van vrijwilligers uit het hele land. Het mooie van CreaPower is dat je het hele jaar je creativiteit in kan zetten voor anderen. We hebben verschillende initiatieven op onze website verzameld en je kunt ook altijd terecht op onze CreaPower Facebookgroep voor ideeën.


patroon: #9 Sweatshirt Bunny, Ottobre Kids 6/2018
maat: 86
stof:  french terry uit eigen voorraad

maat: 80
stof:  french terry uit eigen voorraad


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus