Itch to Stitch Delaware

Yes, een jasje met opstaande kraag, rits en je ziet mijn tialle!! Een schot in de roos de nieuwe Itch to Stitch Delaware Jacket!
Dit stofje heb ik al jaren in mijn voorraad liggen, ik had ooit bedacht er een broek van te maken, maar die zou ik nu niet meer aandoen denk ik. Dan maar gebruiken voor het testen van dit patroon, maar wat is 'ie toch leuk zo geworden, niks 'proef'.
Ik knipte het voorpand in twee keer, zodat ik goed kon zien dat de beide panden gelijk liepen. Ik liet de zakken weg, de stof is al druk genoeg. De tunnel voor het koord in de taille naaide ik aan de buitenkant ipv aan de binnenkant en met het kobalt blauwe koord gaf ik nog een leuk accent mee. Ik kocht mooie koordstoppers en uiteinden (hoe heten die dingen ook al weer in het Nederlands?).
Ik verlaagde het bustepunt 5 cm, de volgende keer wordt dat 3cm.
Door het koordje aan te trekken krijgt de taille wat meer vorm, echt leuk!
Ik vind 'm super leuk geworden en ga er zeker veel plezier van hebben! Mijn twee maanden geen lappen en naaipatronen zitten erop (woehoe), en laat het nou opruiming zijn.....en ik heb natuurlijk geen lapjes om nog een Delaware te maken haha.

maat: 22D-28-28 + verlaagd bustepunt
stof: Katoenen stretch


  *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus