Vlaag van verstandsverbijstering?

Nu ik zo afgevallen ben, heb ik een hele nieuwe garderobe nodig. Ik heb de kledingbank blijgemaakt met veel van mijn kleding die nu te groot is. Hoop dat iemand anders er nog plezier van kan hebben! Tijd dus om ook weer een kleding voor mezelf te maken.
Ik zag dit leuke patroon in de Ottobre Woman (5/2014) staan en had het patroon ervan al overgenomen in september. Voor de zekerheid toch nog een keer de maten op laten nemen een aantal weken geleden, en ik moest 'm toch twee maten kleiner (!!) over nemen. Uiteindelijk heb ik nog meer naad weg moeten nemen. Dat geeft toch wel een lekker gevoel!
Volgens mij heb ik het stofje ooit in een vlaag van verstandsverbijstering gekocht, haha. Hebben jullie dat ook wel eens, dat je soms niet meer weet waarom je iets leuk vond? Prima om een proef  jurk mee te maken om te kijken hoe het patroon valt. Nu de jurk klaar is, ben ik er toch wel blij mee. Dat kobalt is in de mode deze winter en die vrolijke kleuren passen ook wel bij mij.
Ik ben blij met dit patroon. Met de aanpassingen erbij heb ik een mooi jurk patroon erbij om te maken en ik kan het ook voor een shirt gebruiken. Jurk inmiddels ook al aangehad, ik ben happy!
Ik ben van de week begonnen met het haken van een kerstmuts (kon het niet laten) en ga van het weekend mijn volgende jurk/shirt knippen alvast! Ik heb de smaak weer te pakken.

patroon: jurk 14 uit Ottobre Woman 5/2014
stof: tricot gekocht bij Karteris als ik me goed herinner

Reacties

 1. ik vind het eerlijk gezegd een vreselijk stofje maar wel goed dat je een nu een goed patroon hebt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou het ook niet zomaar gekocht hebben dat stofje maar nu je er een jurk van gemaakt hebt, vind ik het best leuk! En het staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldige reden om een nieuwe garderobe aan te moeten schaffen, danwel maken. Prachtig resultaat heb je behaald, petje af. Met het jasje op de jurk vind ik het een leuke set geworden die je prima staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om met die reden nieuwe kleding te moeten naaien. Fantastisch resultaat, de combo met vest is leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ja, dat komt hier ook wel eens voor!!

  Leuk dat je nu nieuwe kleding mag maken. Top dat je zoveel afgevallen bent, je ziet er goed uit!!

  Fijn weekend.

  Groetjes Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!