Wat een heerlijke dag!

Afgelopen zaterdag weer een creapower dag georganiseerd. Eens per jaar organiseren we de 12 uurs CreaPower Marathon tijdens NL Doet! in maart, maar Sacha en ik hadden geen zin om zo lang te wachten. We waren niet de enige, want in totaal kwamen er 25 vrijwilligers naar Almere om een gezellige dag samen door te brengen en creatief te zijn voor het goede doel.

We hadden twee groepen dit keer weer. Een groep die aan de slag ging achter de naaimachine met tastcreaties voor dementerende ouderen die worden verzorgd in Friesma State in Grou en 't Slot in Gameren. In korte tijd rolden er prachtige snoezelkussens en een spel met pittenzakjes onder de naamachines vandaan.


En de haaktafel werd bezet door dames die knuffels en grannies gingen haken voor Stichting Hartendekens. De grannies worden in hartendekens verwerkt voor ernstig zieke kinderen en de knuffels gaan mee voor de broertjes en zusjes. Er waren al de nodige knuffels thuis gemaakt (zooo veel!) die meegenomen werden om te overhandigen.
Ik had thuis al de nodige grannies gehaakt, waar een deel nog van afgehecht moest worden. Tegenwoordig doe ik dat meteen, want ik heb er een hekel aan. Nu heb ik er braaf zo'n 15 nog afgehecht en nog een aantal gehaakt om mijn stapeltjes compleet te krijgen.
De roze olifant / lappenpop ging ook mee, daar wordt een kindje hopelijk ook heel blij van.
Hier vind je nog meer foto's van deze gezellige dag.

Ook zin om een keer mee te doen en creatief te zijn voor het goede doel? Meld je aan voor de CreaPower nieuwsbrief, dan informeren we je (max 1 keer per maand) over onze activiteiten. Je kunt ook onze website in de gaten houden, of ons volgen via Facebook.


Reacties

  1. Wat hebben jullie mooie creaties gemaakt, daar worden veel mensen erg blij van

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie zijn weer goed bezig geweest! Wat zijn er veel knuffels gehaakt! En die snoezelkussen zullen ook veel mensen blij mee zijn!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!