LOL&D: Winterwonderland

Op de valreep van de maand en het jaar, maakte ik mijn bijdrage voor het thema 'Winterwonderland' van de Facebookgroep Ladies of Lingerie & Design. Elke maand pakken we een ander thema op en maakt iedereen iets van lingerie dat daarbij past.
Toen dit thema gekozen werd, dacht ik vrij snel aan een setje lingeriematerialen dat ik ooit van verjaardagsgeld van mijn opa en oma heb gekocht. Ze zijn helaas al jaren overleden, het setje is ligt dus ook al lang te wachten op een mooie bestemming. Ken je dat, dat je een stofje zo mooi vindt, dat je er de schaar niet in durft te zetten?
Met dit thema en de nodige uren lingerie maken die ik de afgelopen maanden achter de naaimachine heb doorgebracht, durf ik het nu wel aan. Ik koos voor het tailleslippatroon van de Lingerie Academie, de Aphrodite, die ik nu al een paar keer maakte en die heerlijk zit.
Als extra winterwonderlandeffect wilde ik nog wat hotfix toevoegen. Hij zijn uiteindelijk 6 witte knopjes aan de zijkanten geworden. Ook gebruikte ik een siersteek, die doet denken aan vogelpootjes in de sneeuw.
De BH kan ik er op dit moment nog niet bij maken, omdat ik niet de juiste kleur powernet in huis heb en deze stoffen wel extra versteviging nodig hebben. De combi vind ik erg leuk, dus die gaat er vast wel komen!


maat: 3XL (46/48) met kleine aanpassingen
materialen: uit eigen voorraad


 

Reacties

  1. Echte winterse uitstraling deze slip! En nu een goede reden om weer eens naar Kantje Boord te gaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Stipstijlvirus

Kick Off Boek Naaien en Stikken