Uitdaging 2018

Op het forum van Sancho werd laatst de vraag gesteld of we al plannen hadden op naaigebied voor 2018. In 2016 en 2017 heb ik mezelf een uitdaging gesteld. Het zette me aan het denken, wat wil ik voor 2018 als uitdaging zetten voor mezelf? Mezelf beperkingen opleggen werkt niet echt weet ik uit het verleden (tenzij het een weddenschap met mijn man is haha). Al denkende kwam ik uit op Schatgraven in mijn eigen (best wel omvangrijke) voorraad.
Ik heb nog zoveel mooie lappen en patronen die ik nog niet gebruikt hebt. 2018 wordt dus het jaar van de 'pareltjes' uit mijn voorraad. Ik heb mooie leren lappen liggen en prachtige tassenpatronen van Swoon Patterns die vragen om gemaakt te worden. Ik heb mooie lappen stof waar ik de schaar niet in durf te zetten en jaargangen met Burda's en Knips  en losse kooppatronen waar ik al jaren mooie ideeen bij heb. Om dan nog maar te zwijgen over mijn lingeriematerialen en bollen wol....
Ik wil het principe van 'Elke maand een kledingstuk' weer oppakken, waarbij ik elke maand een nieuw patroon met materiaal uit eigen voorraad probeer te maken. Dan heb ik aan het einde van het jaar toch minstens 12 nieuwe patronen geprobeerd en 12 lappen uit mijn voorraad een mooie bestemming gegeven! Hebben jullie plannen voor 2018?


 

Reacties

 1. Mooie positieve benadering! Schatgraven in eigen voorraad :-) Ik weet zeker dat er heel wat pareltjes tussen zitten dus dat komt helemaal goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb voor mezelf hetzelfde doel gesteld, zowel voor haken als voor naaien: 1 project per maand. Voor het naaien geldt: 1 project per maand voor mezelf :) Succes met je uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat ik dat ook moet gaan doen schatgraven vind hem erg leuk gevonden.
  Ben wel nieuwsgierig geworden hoor dus ga je blog in de gaten houden.
  Succes met je uitdaging.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus