# 2019 Make Nine

Via een vriendin hoorde ik van de #2019MakeNine challenge op Instragram, ooit gestart door Lucky Lucille eind 2015. Aan het begin van het jaar maak je een lijstje van 9 projecten die je dat jaar wilt gaan maken. Ik las dat velen echt concrete patronen hadden genoemd, maar dat je soms gaandeweg toch liever iets anders maakt. Ik heb dus gekozen om geen specifieke patronen (nu al) te benoemen, maar meer projecten die ik wil gaan maken waar ik dan t.z.t. het patroon bij zoek.
www.luckylucille.com
Uitgangspunt voor mijn 9 projecten is "dit ben ik al heel lang van plan!" Zo wil ik graag nog weer een jeans maken. Ik draag mijn Mountainview Pull On Jeans erg graag, maar heb ook nog de andere jeanspatronen liggen die ik kan maken.
Ik ben fan van de tassen van Swoon patterns, maar ik heb er nog nooit een gemaakt.  De Nora Doctor Bag is mijn absolute favoriet. Of het deze wordt of een ander patroon, dat weet ik nog niet, maar dit jaar komt er een Swoon in mijn collectie!
Nog zo'n favoriet patronenmerk is Cashmerette, speciaal voor grote maten. Vanaf het allereerste moment was ik verliefd op de Appleton Dress, een mooie overslag jurk. Er staat ook nog los een overslagjurk op mijn Make Nine lijst, maar er zijn zoveel mooie patronen om uit te kiezen!
Mijn meest recente boekenaankoop is Mijn Tas 2. Uit Mijn Tas deel 1 maakte  ik al een aantal werkstukken, ik wil nu ook deel 2 gaan verkennen. Misschien gaan Tialda en ik ook wel weer een Sew Along organiseren!
Genoeg inspiratie voor veel mooie projecten dit jaar!


 

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!