Dagje lingerie naaien (#week10)

Gisteren kon ik lekker een dagje aansluiten in Austerlitz bij het lingerieweekend. Een heel weekend zat er voor mij niet in i.v.m. de CreaPower Marathon van volgende week, maar een dag meenaaien lukte wel. Altijd gezellig om zo samen aan de slag te gaan en te doen waar je blij van wordt.
Als eerste maakte ik mijn BH af van mijn Indian Summer setje waar ik vorig lingerie weekend in november aan was begonnen. Ik had ook al 1 slip af toen, gisteren er nog eentje bijgemaakt om het setje compleet te maken. Zoals ik al eerder schreef zijn de kleuren van dit setje geinspireerd op de mooie blauwe luchten in oktober / november tegen de oranje kleur van de herfstbladeren als het mooie warme dag is. 'Indian Summer' was het thema vorig jaar in onze Facebookgroep Ladies of Lingerie & Design. In maart & april is het thema 'Herkansing' dus dat komt mooi uit.
Nadat mijn setje klaar was, heb ik een BH en slip geknipt. Ik wilde een kantje gebruiken dat echt al jaren in mijn voorraad lag, maar waar ik nooit de schaar in durfde te zetten. Toch maar gedaan nu, zonde om het te laten liggen toch?
Een mooie oogst dus voor week 10 van de 52 Week Sewing Challenge
mijn BH afgemaakt en twee slips!
patroon BH: Danglez DB4
maat BH: 100D met aanpassingen
patroon slip: Aphrodite van De Lingerie Academie
maat slip: 3XL (46/48) met kleine aanpassingen
stof: Oranje lycra & kant gekocht lingerie weekend, oranje gaas van ruiltafel


 

Reacties

  1. This is a very nice collection and you select a very good thing for this blog and I am impressed by your work.logo digitizing

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!