LBB: niet little en niet black


Deze hadden jullie nog tegoed, de Little Black Bra van George + Ginger, maar de mijne is niet little en ook niet black haha. Het patroon is onlangs vernieuwd en nu verkrijgbaar tot en met maat 5x / 26 (EU maat 56), met de code uit de Youtube videotutorial kan je 'm zelfs gratis downloaden.

Ik zag leuke exemplaren voorbij komen en dames die helemaal lyrisch waren van het patroon. Ik ben (nog) niet zo enthousiast. Nou is dit exemplaar ook niet echt representatief, ik gebruikte geen tricot en / of powernet, maar twee lagen lycra tegen elkaar in van een stofje dat ik al jaaaaren in mijn voorraad heb om even snel te kijken hoe ie valt. Twee lagen lycra is echt niet stevig genoeg met mijn maat. Wel gebruikte ik elastiek in de schouderbanden. Ik zal nog wel wat moeten sleutelen aan het patroon, in ieder geval onder de oksels een stuk eraf en een versie met goede versteviging maken. Ik blijf het proberen om een lekkere bankhang bh te maken.

Om tot de juiste maat te komen is het wel grappig, ze laat je zonder BH meten, eerst 'gewoon' over je bustepunt en dan moet je ook je maten voorover gebogen meten en ook als je op de grond ligt en daar het gemiddelde van nemen, zie je het voor je.....

patroon: George + Ginger LBB
maat: 24DD
stof: UWYH van lang geleden


 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus