52 Week Sewing Challenge Q3 (#week39)

En dan zijn er al weer 39 weken verstreken in 2020 en is het tijd voor de Q3 collage van de 52 Week Sewing Challenge! Ik heb dit kwartaal 1 keer niet binnen de week een werkstuk afgerond, maar ook die heb ik al weer ingehaald, dus ik loop nogsteeds mooi op schema.
Ik heb inmiddels 67 projecten gemaakt dit jaar waarbij ik ruim 94 meter stof wegnaaide en 22 nieuwe patronen gebruikte! Om het kwartaal vol te maken naaide ik voor week 39 de versie met 3/4 mouwen van de Lanudry Day Tee van Love Notions. De stof heb ik al jaren in mijn voorraad, maar ik durfde nooit de schaar erin te zetten...
Ik vond bij de mouwloze versie de schouderbandjes erg smal, het valt me op dat de schouderbreedte bij het shirt ook aan de smalle kant is voor mij. Bij de volgende toch wat aanpassen. Ook ga ik de achterkant recht maken, ik heb nu een soort van high / low, maar dan net niet voldoende. Verder ben ik blij met de pasvorm: aangesloten bij de buste en daaronder uitlopend.

patroon: Love  Notions Laundry Day Tee (gratis)*
maat: 3XL tuniek
stof:  UWYH lycra uit eigen voorraad


  *deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en het patroon koopt.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over het patroon is mijn persoonlijke mening.  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus