Seamwork Finn

Heerlijk van die snel klaar projectjes! Ik had de Finn van Seamwork al op de radar en laatst bij het doorspitten van mijn lappenvoorraad kwam ik deze leuke stof tegen met gebreide print. Ik had er niet genoeg van, dus had ik er al zwarte tricot bij gezocht. 1 + 1 = 2 met de raglan mouwen van de Finn!
Ik durf vaak de schaar niet in stofjes te zetten omdat ik ze te leuk vind en bang ben dan ik ze dan verpest. Ik zit teveel in mijn hoofd dan en koop dan maar weer een nieuw 'proeflapje' (op naailes moesten ze daar altijd om lachen omdat bij mij alles een proefje is). Ik heb nu besloten dat niet meer te doen en gewoon de schaar erin te zetten. Het ergste dat er kan gebeuren is dat ik het verpest en dat ik nieuwe stof moet kopen.....laat ik daar nou goed in zijn haha.
Ik heb de Finn 10 cm verlengd, om mijn buik te bedekken, maar de volgende keer kan het wel 5 cm minder. Ik ga wel de nek verlagen, deze is nu wel erg hoog en drukt tegen mijn keel. Ook neem ik iets meer stof bij de halsboord, ik moest nu wel heel hard trekken en daardoor ontstaan er wat plooitjes. 
Patroon zit zo in elkaar. Dit maal alles met alleen lock en cover gedaan, op het halsboord aan- en doorstikken na. Het gaat al steeds beter! Op naar het volgende project en de volgende lap waar ik nu gewoon de schaar in ga zetten! Ik heb in ieder geval er weer een shirt bij dat past in de kleuren van de garderobe.

patroon: Seamwork Finn*
maat: 20->22
stof: tricot uit eigen voorraad*deze post bevat zgn. 'affiliate links', dat wil zeggen dat ik een kleine bijdrage ontvang wanneer je op de link klikt en een aankoop doet bij Seamwork.
Het kost jou uiteraard niets extra's. Het enthousiasme dat je leest over Seamwork is mijn persoonlijke mening.
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Crea power: Care Bags haken

Kick Off Boek Naaien en Stikken

Stipstijlvirus