12.03.2016: Lustrumeditie CreaPower Marathon

Sacha en ik zijn weer bezig met het organiseren van de jaarlijkse CreaPower Marathon. Editie nummer 5 al weer, wat vliegt de tijd!
Voor wie de CreaPower Marathon niet kent: elk jaar gaan we tijdens NLDoet! met zoveel mogelijk vrijwilligers 12 uur lang achter de naaimachine voor het goede doel. Creativelingen uit heel Nederland komen naar Almere en we brengen daar een gezellige dag met elkaar door. Aan het einde van de dag ontvangen een of meerdere goede doelen onze creaties.
Dit jaar hebben we drie goede doelen uitgekozen waarvoor we aan de slag gaan:
  1. Droomdekentjes en knuffels voor Stichting de Regenboogboom;
  2. Potloodtasjes die De Club van 4 weer door zal geven aan kinderen in Den Haag;
  3. Knuffels en grannies voor Stichting Hartendekens.
Heb je zin om mee te doen (de volle 12 uur of een gedeelte ervan), ga dan naar onze website en meld je aan. Wij zorgen voor materialen en eten & drinken voor de dag. Je hoeft alleen je naaimachine en/of haaknaald mee te nemen.

Hopelijk zie ik je op 12 maart of eerder al op onze CreaPower Facebookgroep. Je kunt je ook aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten en voorbereidingen. Hier vind je ook foto's van de voorgaande edities van de marathon en onze andere activiteiten.

Reacties

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!