FWYS: eindelijk af

Hehe, eindelijk mijn bh afgemaakt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet eens meer weet wanneer ik er precies aan begonnen ben. Ik kom foto's van juli tegen dat ik gezellig met Tialda buiten aan het naaien was, maar hoe lang ik er toen al mee bezig was....
 
De bh past mooi in diverse thema's:
 • UWYH: Use What You Have, ik heb het pakket al heel lang in mijn bezit;
 • Elke Maand een Kledingstuk: dit patroon wilde ik altijd al een keertje maken;
 • FWYS: Finish What You've Started, heerlijk oude projecten wegwerken. Een leeg hoofd en een ietsje legere naaikamer en -voorraad.
Ik houd erg van de belijning van prima donna BH's, en dus was ik ook weg van dit patroon van Sewy, de Isabell. Dit merk heeft ook patronen voor grote maten, zo maakte ik eerder ook al de Rebecca.

Over mijn naaitechnieken ben ik niet te spreken in deze bh.  Over de pasvorm ben ik redelijk te spreken, de volgende wordt wel een maatje groter. Komend weekend ga ik samen met 27 andere lingerieverslaafden een heel weekend lingerie maken, dan kan ik nog om wat advies vragen. Jullie zullen er ongetwijfeld meer over lezen later.

Uiteindelijk vind ik de stof in combinatie met het kant ook wat te druk. De volgende keer toch een wat rustiger combinatie gebruiken (hmhm. ik heb nog wat heftige combi's in mijn voorraad haha).
Maar goed, lekker dat ik toch weer een project af heb. Ik heb nog wat stof over, daar kan ik mooi nog een bijpassende slip van maken. De bh heb ik inmiddels al een hele dag gedragen, goedgekeurd. Op naar een heel weekend lingerie en gezelligheid!

patroon: Sewy Isabell
maat: 100C

 

Reacties

 1. Je bh is lang onderweg geweest... Maar hij is nu dan eindelijk af! Dit weekend naar de volgende BH's.... Zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem geweldig geworden. Er hangt hier nog een jurk in de kast van zo'n soort stofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Tja en ik weet nu een klein beetje hoe lastig dit naaien is :) dus kijk ik er nu echt heel anders naar. Ik vind het knap! Veel plezier dit weekend... maar dat gaat vast geodkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie bh, dit patroon heb ik vorige week ook gekocht om uit te gaan proberen. op naar de volgende, maar dat moet gekomen met het lingerie weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allereerst heel veel plezier allemaal.
  ik hou wel van druk, ik vind hem erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het weekend is alweer bijna om ben benieuwd wat je allemaal hebt gemaakt.
  Deze is in elk geval erg mooi vind het stofje helemaal geweldig vind het in elk geval niet te druk.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Thanks for dropping by!